Шампионът Манчестър Сити и временният лидер Арсенал играят при в дългоочакван

...
Шампионът Манчестър Сити и временният лидер Арсенал играят при в дългоочакван
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Манчестър Сити 0:0 Арсенал, натиск на гражданите

Шампионът Манчестър Сити и временният водач Арсенал играят при в дълго чакан конфликт на „ Етихад “, който може да се окаже решителен за купата в Англия. Голямото дерби от 30-ия кръг на Висшата лига сможе да го наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT 2 , както и онлайн на платформата.

 /  / 



Срещата стартира с напън на домакините, които стигнаха до няколко центрирания след свободен удари и корнер, само че без да се стигне до удар към вратата на Давид Рая.

Първият изстрел пристигна в седмата минута, който бе на сметката на гостите. Тогава Бенджамин Уайт проби добре по десния фланг и центрира в наказателното поле. На далечната греда Мануел Аканджи увисна, а зад тила му Габриел Жезус овладя на гърди и стреля в близкия ъгъл с десния крайник, само че от външната страна на мрежата на Щефан Ортега.

В 15-ата минута пристигна и първият удар за Ман Сити. Тогава топката бе центрирана от корнер във вратарското поле, където Габриел Магаляеш изпусна Нейтън Аке, само че нидерландецът не съумя да насочи най-хубавия удар с глава от два метра пред вратата и топката се удари в дясното бедро на Рая, който по-късно я улови.

LIVE  |

Висша лига, 30-и кръг

Главен арбитър: Антъни Тейлър, Англия

Стадион: „ Етихад “, Манчестър, Англия

Стартови сформира на двата тима:

How City line up today
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР